Sähkömoottori

Sähkömoottori sinun tarpeisiisi

Sähkömoottori on käytössä erilaisissa olosuhteissa kuten teollisuudessa, kiinteistöissä ja maataloudessa.  Toimitamme korkean hyötysuhteen sähkömoottorit nopeasti ja kattava valikoimamme mahdollistaa moottoritoimitukset nopealla toimitusajalla. Laadukas ja huollettu sähkömoottori kestää kulutusta, säästää energiaa, sekä pienentää käyttökustannuksia ja lisää tuottavuutta. Valikoimastamme löydät kattavasti uudet sekä huolletut sähkömoottorit. Huolletuille sähkömoottoreille myönnämme vuoden takuun.

Autamme sinua oikean sähkömoottorin valinnassa

Varastostamme löydät energiatehokkaat uudet- sekä käytetyt sähkömoottorit. Varastomme sijaitsee Tampereella, ja palvelemme kaikkia asiakkaita sähkömoottorien luottotoimittajana. Tarpeisiisi sopivan uuden tai käytetyn moottorin löydämme varastostamme – tai tilaamalla.

Tarvitsetko apua oikean sähkömoottorin valintaan?

Myyntimme auttaa sinua jokainen arkipäivä klo. 8-16, numerossa +358 (0)3 3140 2111

 

Sähkömoottori Suomen suurimmasta valikoimasta

Hautalan Sähkömoottori tarjoaa sähkömoottorit niin perinteiseen kuin vaativaankin käyttöön. Sähkömoottoreitamme voi käyttää teollisuudessa kuten laitevalmistajien koneissa, kuljettimissa, pumpuissa sekä muissa teollisuuden laitteissa. Varastomme sisältää tuhansia sähkömoottoreita ja löydät laajan valikoiman sähkömoottoreita eri valmistajilta erilaisin rakentein.

Katso sähkömoottoriemme varastolistaus

ABB Sähkömoottori

Olemme ABB:n valtuuttama sähkömoottoreiden ja taajuusmuuttajien jälleenmyyjä.

ABB on maailmanlaajuinen johtava sähkömoottori- ja taajuusmuuttajavalmistaja. Tuotevalikoimaan kuuluu myös laaja valikoima muita sähkövoimatekniikan tuotteita. ABB:n juuret Suomessa ovat Vaasassa Strömbergin tehtailla. Strömberg oli johtava sähkömoottorimerkki Suomessa aina 1980-luvulle saakka. ABB syntyi kun Strömberg, ruotsalainen ASEA ja sveitsiläinen Brown Boveri yhdityivät.

Hautalan Sähkömoottorilla on laaja valikoima luotettavia ja tehokkaita ABB:n sähkömoottoreita, jotka soveltuvat erinomaisesti kaikenlaisiin sovelluksiin. ABB:n sähkömoottorit säästävät energiaa teollisuuden kaikilla aloilla ja erilaisissa sovelluksissa, mukaan lukien vaativimmissa käyttöympäristöissä. Sähkömoottorit, jotka hyödyntävät parhaita materiaaleja ja tarjoavat ylivoimaisia teknisiä ratkaisuja, toimivat luotettavasti myös erittäin vaativissa prosesseissa ja sovelluksissa, samalla kun niiden kokonaiskustannukset pysyvät alhaisina.

ABB:n sähkömoottori soveltuu käytettäviksi kaikilla teollisuudenaloilla ja kaikissa sovelluksissa. Moottorit täyttävät kansallisten ja kansainvälisten tehokkuussäädösten vaatimukset.

– Suojausluokka IP 55
– Eristysluokka 155 (F)
– Suunniteltu kestämään vaativissa käyttöympäristöissä ja sovelluksissa
– Uusimpien teknisten ratkaisujen hyödyntäminen
– Muokkausmahdollisuudet
– Luotettavuus, toimintavarmuus, energiatehokkuus

65 vuotta
omistautuvaa palvelua

Hautalan Sähkömoottori on nopea, palveleva ja kokenut sähkömoottoreiden asiantuntija.

Ota yhteyttä