SÄHKÖMOOTTORIT

Sähkömoottori joka tarpeeseen

Hautalan Sähkömoottorin vahvuutena on laaja varastomme. Varastomme sijaitsee Tampereella, ja palvelemme kaikkia asiakkaita sähkömoottorien luottotoimittajana. Tarjoamme monen eri valmistajan moottoreita kuten MARATHON, ABB, VEM, WEG, SIEMENS, SEW, BROOK ja monia muita. Varastomme kattaa sekä uudet että käytetyt sähkömoottorit. Laaja vanhempien moottoreiden valikoimamme antaa asiakkaille mahdollisuuden löytää täsmälleen samanlaisen moottorin vaurioituneen tilalle. Huolletut käytetyt moottorit toimitetaan vuoden takuulla ja vastaavat uuden sähkömoottorin kuntoa.

 

Maininnan arvoista on myös erikoisemmat moottorimme

Toimitamme kuivaamomoottorit, jotka on suunniteltu erityisesti korkeisiin lämpötiloihin. Ne eroavat rakenteeltaan perinteisistä sähkömoottoreista. Esimerkiksi puuteollisuudessa kuivaamokoneet ovat yleisiä puutavaran kuivaamisessa. Taas teollisuudessa niitä hyödynnetään erilaisten materiaalien kuivaamiseen valmistusprosesseissa. Kuivaamokoneet muodostavat olennaisen osan monia tuotanto- ja käsittelyprosesseja, joissa kosteuden hallinta on keskeinen tekijä.

Toimitamme liukurengasmoottoreita. Niitä käytetään erityisesti kivenmurskausasemilla.
Tietyt koot saatavilla suoraan toimitukseen varastostamme. Voimme tarjota liukurengasmoottorit myös käynnistimien kanssa.

Saat meiltä myös varaosia sähkömoottoreihin. Meiltä löytyy kiinnityslaipat (B5, B14 ja B3), kondensaattorit ja käyntikondensaattorit, erilaiset rungon osat kuten laakerikivet, tuuletinsuojat sekä tuuletinsiivet. Huollon yhteydessä voimme toimittaa edullisemmat varaosat korjattaviin koneisiin. Huomionarvoista on, että meiltä saat myös varaosat erikoisimpiin tapauksiin, esimerkiksi jopa yli 50 vuotta vanhoihin Strömbergin koneisiin.

Saat meiltä myös sähkömoottorit erikoisjännitteillä. Esimerkiksi 230V, 500V, 690V ja 1000V koneet. Tehtailla on erilaisia käyttöjännitteittä ja sen vuoksi yritämme löytää kaikkiin kohteisiin sopivan moottorin.

Pähkinänkuoressa meiltä löytyy kaikki tarvittava.
Katso sähkömoottoriemme varastolistaus