Tuotteet

ABB-Moottorit

Olemme ABB:n valtuuttama sähkömoottoreiden ja taajuusmuuttajien jälleenmyyjä.

ABB on maailmanlaajuinen johtava sähkömoottori- ja taajuusmuuttajavalmistaja. Tuotevalikoimaan kuuluu myös laaja valikoima muita sähkövoimatekniikan tuotteita. ABB:n juuret Suomessa ovat Vaasassa Strömbergin tehtailla. Strömberg oli johtava sähkömoottorimerkki Suomessa aina 1980-luvulle saakka. ABB syntyi kun Strömberg, ruotsalainen ASEA ja sveitsiläinen Brown Boveri yhdityivät.

Lisätietoa tuotteista

 

Regal Beloit (Eurooppa)

Olemme Regal Beloit Marathon Motors Service Partneri ja Maahantuoja.

Lisätietoa tuotteista

Generaattorit

Hautalan Sähkömoottori Oy on italialaisten Sincro -generaattoreiden maahantuoja. Sincro-generaattoreiden valikoima 3-vaiheisena kattaa 2 ja 4-napaiset generaattorit välillä 1,6 – 1600 kVA elektronisella jännitteensäädöllä. Suojausluokkana on IP21 -korkeampi toimitetaan pyydettäessä.
Yksivaiheisena teholuokat ovat 1,6 – 20 kVA.

Sisaryrityksemme Geneset Powerplants Oy tarjoaa kokonaisvaltaiset generaattoriratkaisut.

Lisätietoa tuotteesta

Liukurengas- moottorit

Toimitamme myös liukurengasmoottoreita HSM Motors tuotemerkillä. Niitä käytetään erityisesti kivenmurskausasemilla. Suoraan varastosta on saatavana moottorit 250 kW tehoon saakka. Voimme tarjota liukurengasmoottorit myös käynnistimien kanssa.

Lisätietoa tuotteesta

Taajuusmuuttajat

Meidän kauttamme voit hankkia myös ABB:n valmistamat laadukkaat taajuusmuuttajat. Taajuusmuuttajilla säädetään oikosulkumoottoreiden nopeutta ja momenttia.

Valikoimaamme kuuluu koko ABB:n taajuusmuuttajatarjonta pienjännite- ja keskijännitetaajuusmuuttajia väliltä 0,12 kW – 100 MW.

Lisätietoa tuotteesta