Tuotteet

ABB-Moottorit

Olemme ABB:n valtuuttama sähkömoottoreiden ja taajuusmuuttajien jälleenmyyjä.

ABB on maailmanlaajuinen johtava sähkömoottori- ja taajuusmuuttajavalmistaja. Tuotevalikoimaan kuuluu myös laaja valikoima muita sähkövoimatekniikan tuotteita. ABB:n juuret Suomessa ovat Vaasassa Strömbergin tehtailla. Strömberg oli johtava sähkömoottorimerkki Suomessa aina 1980-luvulle saakka. ABB syntyi kun Strömberg, ruotsalainen ASEA ja sveitsiläinen Brown Boveri yhdityivät.

Lisätietoa tuotteista

 

Marathon / Rotor (Eurooppa)

Olemme Regal Rexnordin Marathon moottoreiden ja varaosien yhteistyökumppani sekä maahantuoja.

Lisätietoa tuotteista

Generaattorit

Hautalan Sähkömoottori Oy on italialaisten Sincro -generaattoreiden maahantuoja. Sincro-generaattoreiden valikoima 3-vaiheisena kattaa 2 ja 4-napaiset generaattorit välillä 1,6 – 1600 kVA elektronisella jännitteensäädöllä. Suojausluokkana on IP21 -korkeampi toimitetaan pyydettäessä.
Yksivaiheisena teholuokat ovat 1,6 – 20 kVA.

Sisaryrityksemme Geneset Powerplants Oy tarjoaa kokonaisvaltaiset generaattoriratkaisut.

Lisätietoa tuotteesta

Liukurengas- moottorit

Toimitamme myös liukurengasmoottoreita. Niitä käytetään erityisesti kivenmurskausasemilla. Joitakin kokoja toimitukseen suoraan varastosta. Voimme tarjota liukurengasmoottorit myös käynnistimien kanssa.

Taajuusmuuttajat

Meidän kauttamme voit hankkia myös ABB:n valmistamat laadukkaat taajuusmuuttajat. Taajuusmuuttajilla säädetään oikosulkumoottoreiden nopeutta ja momenttia.

Valikoimaamme kuuluu koko ABB:n pienjännite- ja keskijännitetaajuusmuuttajat.